Woon- en reisverzekeringen

Uw huis en spullen moeten goed verzekerd zijn, tegen een betaalbare premie.


Bij Colhof werken we samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Op deze manier kunnen wij uw verzekeringen goed met andere maatschappijen vergelijken en zorgen dat u een pakket heeft of krijgt welke bij u past, zonder overlappingen en met een scherpe premie!

Ook is de schade-afwikkeling voor ons (en u natuurlijk) zeer belangrijk. Graag willen wij u bewijzen dat voor ons klanttevredenheid zeer belangrijk is. Schades worden door ons snel en zorgvuldig opgelost.

Ook is het belangrijk dat uw pakket jaarlijks doorgenomen wordt. Wij kijken dat standaard jaarlijks voor u door en informeren wij u of alles nog correct is. In een persoonlijk onderhoud zullen wij u onze op- of aanmerkingen doorspreken!

In een woon of huispakket kunt u vele verzekeringen onderbrengen. In de meeste gevallen geldt dat hoe meer verzekeringen in een pakket zitten, hoe hoger de korte wordt! Ook zijn er verzekeringen waarbij u een percentage van de premie welke u betaald heeft terug krijgt als u geen schade claimt!

Graag maken wij u een vrijblijvende offerte voor uw verzekeringspakket om u aan te tonen wat wij u kunnen bieden. Ook weet u dan direct of uw verzekeringen nog bij uw situatie passen en of u wat kunt besparen op uw huidige pakket!
Cookie instellingen