Over ons

Colhof is een allround kantoor met specialisten op het gebied van hypotheken en verzekeringen.


Colhof is een kantoor waar de consument voorop staat. Wij werken op een laagdrempelige manier toe naar de oplossing van uw vraag en wensen. Wij mogen ons onafhankelijk intermediair noemen van vrijwel alle banken en verzekeringsmaatschappijen van Nederland.

Voor ieder vakgebied hebben wij een eigen expert in huis welke u alles kan vertellen over uw vraagstuk. Of het nu een nieuwe hypotheek is voor de aankoop van een woning, oversluiting, verhoging, omzetting of controle van uw reeds lopende hypotheek. Wij kunnen u daarmee van dienst zijn.

Natuurlijk kunnen wij ook een scherpe en passende aanbieding maken voor uw verzekeringen. Hieraan kunt u denken aan een huispakket, autoverzekering, woonlastenverzekering en alle andere zaken welke u eventueel verzekerd wilt hebben.

Tevens hechten wij veel belang aan het snel, zorgvuldig en goed afwikkelen van uw eventuele schade. Een goede verzekering komt namelijk pas tot zijn recht als de schade goed en snel wordt afgewikkeld!

Graag maken wij kennis met u om u in een persoonlijk gesprek te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Hiervoor kunt u bellen met ons kantoor of uw gegevens achterlaten of het contactformulier zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Heel graag tot ziens!

Team Colhof BV
Cookie instellingen