RegioBank

RegioBank

Colhof is zelfstandig intermediair van RegioBank.

De keuze voor uitbreiding van onze dienstverlening met bankproducten is heel bewust gemaakt. De bankproducten maken het oorspronkelijke pakket financiële diensten, bestaande uit verzekeringen, hypotheken, pensioenen en leningen compleet. Zo kunt u met al uw financiële zaken bij ons terecht.

De bankier die u kent

Wij hebben onze keuze voor intermediair van RegioBank zeer bewust gemaakt.

RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken. Wij combineren als intermediair alle moderne producten van een grote bank met de persoonlijke dienstverlening van Colhof.

De RegioBank is al jaren een vertrouwde regionaal werkende bank. Dat is ook het grote voordeel van bankieren bij de RegioBank. Want als u bij ons bankzaken doet, heeft u te maken met iemand die letterlijk en figuurlijk dicht bij u staat. Zowel bij alledaagse bankzaken als bij grotere financiële beslissingen. De RegioBank voorziet in het complete scala bankdiensten.

Wij staan u met raad en daad terzijde met deskundige adviezen, toegesneden op uw persoonlijke financiële situatie. Loop daarom eens binnen bij onze RegioBank te Geffen of maak een afspraak en vraag naar de uitgebreide mogelijkheden. Als intermediair van RegioBank kunnen wij u helpen met alle financiële vraagstukken.

Kijk op:https://www.regiobankadviseurs.nl/adviseur/geffen/colhof-bv-geffen voor meer informatie